Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta Kuršumlija , kao i sva ostala javna preduzeća, tokom vanrednog stanja obavlja poslove iz svoje nadležnosti.

Parkirking servis radi po uobičajenom režimu, a obavlja se kontrola i naplata parkiranja u zoniranom području.

Kancelarija ovog preduzeća je zatvorena za rad sa strankama.Obaveštavamo Vas da ćemo sve zahteve, ubuduće, primati putem pošte, na adresu sedišta preduzeća:ul.Proleterskih brigada bb, 18430 Kuršumlija ili elektronoskom poštom: direkcija.racunovodstvo@gmail.com , direkcija.kursumlija@gmail.com.

Prestankom vanrednog stanja, zahtevi će nastaviti da se predaju i na pisarnici Javnog preduzeća.

Komunikacija sa korisnicima obavlja se putem mejla direkcija.racunovodstvo@gmail.com , direkcija.kursumlija@gmail.com i preko broja telefona 027/380-354‬, radnim danima od 7 do 15 sati.

Korisnici kojima je istekla ili uskoro ističe povlašćena karta za parkiranje mogu automatski da je produže, upltom na žiro- račun 325-9500700039276-28 .

Apelujemo na korisnike da sva dugovanja koja imaju prema Parking servisu izmiruju elektronskim putem.

Ekipe preduzeća koje su zadužene za održavanje saobraćajne signalizacije, putnih pojaseva i javnog osvetljenja rade svakodnevno. U kontinuitetu se radi obeležavanje oznaka na kolovozu, otklanjaju kvarovi na svetlećoj saobraćajnoj signalizaciji, postavlja vertikalna saobraćajna signalizacija,košenje niskog rastinja, menjaju dotrajale sijalice i rešavaju kvarovi na javnom osvetljenju.

Građani neće biti u mraku i mogu, kao i do sada, da prijavljuju probleme i kvarove na javnom osvetljenju preko broja telefona 027/380-354 ‬ ili slanjem mejla na direkcija.racunovodstvo@gmail.com i direkcija.kursumlija@gmail.com .

U slučaju bilo kakvih izmena bićete blagovremeno obavešteni.